Activitats Nadal 2020

03/01/2021 Festes

Activitats Nadal 2020

Als actes i activitats de Nadal 2020 a Blancafort van començar el passat dia 24. En un any marcat per les restriccions producte de la Covid-19, el nombre d'actes que es celebraran serà menor i en llocs on la distància de seguretat i ventilació sigui la idònia.

 

El dia 24 a la tarda es va celebrar al Local Social la tradicional missa del Gall. El canvi d'ubicació va ser degut a poder facilitar que en les circumstàncies actuals, alguns dels usuaris del centre de dia poguessin assistir a la cerimònia amb total seguretat.

 

El dia 27 durant matí i tarda es va fer una jornada de portes obertes al que serà el nou Bar de la Piscina i els nous vestidors. Les obres de mateix estan ja acabades i s'espera que, si res no ho impedeix, pugui estar obert a principis de Febrer de 2021.

  Al migdia, a la Plaça dels arbres es va celebrar la tradicional cagada del Tió. L'espectacle la llavor del Nadal, va fer cantar els nens i nenes del poble, fins que el Tió va estar apunt per repartir la tradicional bossa de “xuxeries” a cadascun d'ells.
 Per la tarda al Local social es va celebrar el Concert de Nadal a càrrec del quartet de corda Nutcracker Quartet. Van interpretar algunes de les peces més conegudes de la música clàssica e instrumental com les 4 estacions de Vivaldi, el cant del ocells de Pau Casals o l'Ave Maria de Schubert. La part final va estar dedicada a algunes nadales i van finalitzar el concert de prop de una hora amb la Santa Espina.
Menu