Missatge del CAP de Montblanc en relació a la Covid 19

03/01/2021

Missatge del CAP de Montblanc en relació a la Covid 19

 
ebando logo
 
 
Blancafort
hace 3 horas

Missatge del CAP de Montblanc en relació a la Covid 19

 

MISSATGE DE L’EAP MONTBLANC PER TOTA LA CIUTADANIA

Donat el sobtat empitjorament del curs de la pandèmia en l’àmbit de l’Àrea Bàsica de Salut, a causa de les festes nadalenques i en previsió de què puguin seguir empitjorant les dades epidemiològiques els propers dies, des de l’ABS Montblanc recomanem a la població extremar les mesures de prevenció conegudes (mascareta, neteja de mans i distància entre persones) i s'insisteix en la restricció dels contactes socials, reduint-los al mínim imprescindible.

Cal evitar les concentracions de tota mena i limitar els àpats familiars o celebracions (Diada de Reis) a un màxim de 10 components de dues bombolles de convivència. Limitar la reunió en el temps, tant com es pugui, i dur la mascareta en tot moment, excepte quan s’estigui menjant.

Es recomana també mantenir les estances periòdicament i generosament ventilades de forma proporcional al número de persones que hi habiti.

Insistim, un cop més, que cal evitar trobades socials i que els avis i persones de risc rebin visites, especialment de forasters.

Recordem, un cop més, que els sotmesos a quarantena (contactes, sospitosos en estudi o malalts) han de ser escrupolosos en l’aïllament domiciliari durant tot el temps recomanat.

Demanem que els que tinguin febre o simptomatologia respiratòria (des de la simple congestió nasal fins a tos o ofec) no acudeixin a cap centre sanitari sense abans haver trucat al seu metge o a Atenció Continuada, per rebre les instruccions pertinents d’un professional.

Insistim que els que tinguin febre o simptomatologia respiratòria, per banal que sigui, no acudeixin a treballar (molt especialment si fan feines d’assistència a les persones o de proximitat amb ells), interrompin tota mena d’activitat social i es posin en contacte amb el seu metge.

 

Esperem que, entre tot, puguem invertir la corba de contagis.

Vagi per endavant el nostre agraïment per la vostra col·laboració.

 

Menu

Menú principal