Setmana Jove 2022

29/08/2022 Festes

Setmana Jove 2022

Galeria imatges ampliada

 

El dia 15 d'Agost va començar una nova edició de la Setmana Jove organitzada per l'Associació de Joves de Blancafort.

El primer acte va ser el torneig de Futbol sala on un total de 6 equips, de Blancafort i altres indrets de la comarca, dividits en 2 grups van disputar un lligueta prèvia i una fase de semifinals i final. L'Equip guanyador va ser l'Arravaló Legends.

Dissabte 20 a la tarda va tenir una nova edició del tradicional Bicicròs infantil . on els nens e entre 0 i 14 anys van demostrar les seves habilitats sobre la bicicleta pels carrers del poble. Posteriorment ve tenir lloc una nova edició de la Pujada al Cap del Coll que va recuperar el seu format tradicional després de la pandèmia. En l'edició d'enguany es va assolir un nou rècord de de 14 min 38 seg. Un total de 78 corredors de tots els nivells van participar en la cursa.

El Diumenge tarda va tenir lloc una nova edició el tradicional torneig de butifarra al Casal de la Gent gran. Un total de 8 parelles van participar en l'edició d'enguany.

Durant el Dilluns i resta de setmana a la sala polivalent de l'escola hi va haver muntat un gran circuït d'escalèxtric que va fer gaudir durant força hores als més joves i altres que van voler recordar temps passats. Per la tarda del Dilluns a la pista Poliesportiva s'hi va instal·lar un tallar de bicis, un circuït de circulació urbana i un rocòdrom amb tirolina que ho va fer passar d'allò més bé als més petits. Per la nit hi va haver una nova edició de la exitosa cursa d'orientació nocturna.

El Dimarts a la tarda i gràcies a la col·laboració del club d'escacs de Montblanc es va organitzar un petit torneig en format exibició. Posteriorment hi va haver el taller stop barreres on la Atleta espluguina Meritxell Lorca va explicar les seves vivencies amb el seu dia a dia amb la ceguesa i com aquest fet no han estat un impediment per aconseguir els seus objectius. Per la nit es va recuperar el format tradicional del concurs de paelles. Una trentena de paelles i prop de 250 persones van passar una confortable nit d'estiu en una plaça dels arbres que es va tornar a omplir de gom a gom.

El Dimecres a migdia es van celebrar 2 tornejos de Ping pong i scalextric al recinte de les escoles. Tots i ser un pur “divertimento” tots dos tornejos van mostrar un bon nivell per part dels seus participants.

Per la tarda i com a novetat enguany es va organitzar un corre-quintos que va recórrer diferents indrets dels poble, acompanyats de la xaranga Guirigalls, on algunes de les associacions o el bar i restaurant del poble van oferir diferents tapes per a tots els assistents. L ruta va acabar a la Plaça dels arbres on acte seguit es va organitzar un concurs de Karaoke fins que la tant necessària pluja va fer acte de presència.

Per acabar la setmana el Dijous pel matí hi van haver jocs tradicionals com les bitlles catalanes o la baldufa.

La setmana jove la finalitzar amb el tradicional sopar de pollastre que es va haver de traslladar al Local Social a causa de la pluja.

Menu